Yerel Yönetim
Başkan Özdemir traktör ile ekim yaptı
Tıbbi Aromatik Bitki Yetiştiriciliğinin yaygınlaştırılması projesi kapsamında Havza’da nane fidanları toprakla buluştu. Nane ekimine yardımcı olan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir traktör kullandı. Özdemir; “Yapılan bu tür desteklemeler tarımın gelişmesi ve ürün çeşitliliği açısından önemli.” dedi.

Yerel Yönetim
Havza’da hayırsever iş insanı tarafından yaptırılan Cami ibadete açıldı
Havza’da büyük kısmı hayırsever iş insanının tarafından kendi mahallesinde yaptırılan cami dualar ile ibadete açıldı.
Yerel Yönetim
Genç girişimcilerin adresi Büyükşehir olacak
Samsun Büyükşehir Belediyesi, girişimcilerin mevcut işletme kapasitelerini artırmaları için ortak tasarım atölyesi kuruyor. İş geliştirme merkezinin yanındaki alanda yapımı süren atölye, 2022 yılında hizmete girecek. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, iş fikrini hayata geçirmek isteyen girişimcileri ekonominin lokomotifi olarak gördüklerini, üretim, istihdam ve pazarlama konusunda özellikle genç girişimcilere bu atölyenin önemli destek sağlayacağını söyledi.
Yerel Yönetim
Halim Batur Kulüpleri arası futbol turnuvası başlıyor
İlkadım Belediyesi, sağlıklı bir yaşam için gençleri sporda buluşturan spor kulüplerine yönelik geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden “Halim Batur” anısına düzenleyeceği kulüpler arası futbol turnuvası ile ilçede spora olan ilgiyi yeşil sahalara taşıyor.