ankara escort
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
Google News

İlkadım Zabıta ekiplerinden takdir toplayan davranış

Akü şarjı biterek yoldan kalan engelli bayanın yardımına İlkadım Belediyesi Zabıta ekipleri koştu.

Son Güncelleme :

18 Haziran 2021 - 14:02

İlkadım Zabıta ekiplerinden takdir toplayan davranış

Vatandaşın huzuru ve kamu düzeni için 7 gün 24 saat görev yapan İlkadım Belediyesi Zabıta ekipleri, şehir içerisinde zor durumda kalan vatandaşlara da yardım elini uzatıyor. Zabıta ekiplerinin rutin devriyesi sırasında Barış bulvarında akü şarjı biten engelli bayanın yardım çağrısına duyarsız kalmayan zabıta ekipleri  yolda mahsur kalan vatandaşın akülü aracını yükleyerek Kale Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda bulunan engelli derneğine götürerek mağduriyete son verdi.

Gösterilen yardım severlikten dolayı çok memnun olan engelli  bayan ilkadım zabıta ekiplerinin dikkati ve nazik hareketlilerinde ötürü içinde bulunduğu mağduriyeti giderme noktasında emeği geçenlere teşekkür etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.