ankara escort
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
Google News

Havza Belediyesi yabani ot ile mücadeleye başladı

Havza Belediyesi tarafından yabani otlar ile mücadele kapsamında ilçe merkezinde ilaçlama çalışmalarına başladı. Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Amacımız temiz bir Havza.” Dedi.

Son Güncelleme :

19 Nisan 2021 - 12:38

Havza Belediyesi yabani ot ile mücadeleye başladı

Havza Belediyesi Temzilik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte kent genelindeki cadde, sokak ve bulvarların refüjleri ile kaldırım ve yol kenarlarında görüntü kirliliği oluşturan yabani ot ile mücadele kapsamından ilaçlama çalışmalarına başlandı.

Havza Temizlik İşleri Müdürü Zeki Kurt’un koordinesindeki ilaçlama e ekipleri, yabani ot temizleme ve ilaçlama çalışmalarına kent merkezi ve çevre mahalleler ile ihtiyaç duyulan tüm noktalarda periyodik.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “ Cadde, sokak, kaldırımlarda ve park ve bahçe üzerindeki yeşil alanlarda görülen ve yeni çıkmaya yüz tutmuş yabancı otlarla mücadele başlattık. Yabanı otların temizlenmesi ve ilaçlama çalışmalarına Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipleri aralıksız devam etmektedir. Çalışmalarımız ilçe merkezinde periyodik aralıklar ile devam edecek. Amacımız temiz bir Havza.” Dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.