
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen programda, Havza Belediyesi Gasilhanesinde görev yapan, din görevlilerine teşekkür belgeleri törenle teslim etti.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, dünyada ve ülkemizde yaşanan pandemi nedeniyle zor bir dönem yaşandığını ifade ederek;“Kovid 19 hastalığı nedeniyle vefat eden vatandaşlarımızın dini vecibelerini yerine getirilmesinde bizlere yardımcı olan din görevlilerimize teşekkür ederim. Bu süreçte gerçekten özverili bir şekilde çalışarak, vefat eden hemşerilerimizin dini kurallara göre yıkanmasından defin işlerine kadar emek sarf etmişler, cesaret göstermişlerdir. Kendilerine teşekkür ederim” dedi.
Konuşmanın ardından Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Murat Korkmaz ve Yusuf İnan’a teşekkür belgelerini ve hediyelerini verdi.
Din görevlileri ise Başkan Özdemir’e teşekkür ettiler.