Yerel Yönetim
Başkan Demirtaş: “Tüm hemşehri derneklerimizi tek çatı altında toplamayı düşünüyoruz”
İlkadım İlçesinde şehre katkı ve destek veren hemşeri derneklerine yönelik ziyaretlere start veren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Gümüşhane Torul-Kürtün ve Gebililer Kültür ve Yardımlaşma Derneği lokalinde vatandaşlarla buluştu. Başkan Demirtaş, dayanışma ve kaynaşmaya sağladığı yarardan dolayı hemşeri bilincinin geliştirilmesinin gerekliliğine dikkat çekti.

Yerel Yönetim
Havza’da hayırsever iş insanı tarafından yaptırılan Cami ibadete açıldı
Havza’da büyük kısmı hayırsever iş insanının tarafından kendi mahallesinde yaptırılan cami dualar ile ibadete açıldı.
Yerel Yönetim
Genç girişimcilerin adresi Büyükşehir olacak
Samsun Büyükşehir Belediyesi, girişimcilerin mevcut işletme kapasitelerini artırmaları için ortak tasarım atölyesi kuruyor. İş geliştirme merkezinin yanındaki alanda yapımı süren atölye, 2022 yılında hizmete girecek. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, iş fikrini hayata geçirmek isteyen girişimcileri ekonominin lokomotifi olarak gördüklerini, üretim, istihdam ve pazarlama konusunda özellikle genç girişimcilere bu atölyenin önemli destek sağlayacağını söyledi.
Yerel Yönetim
Halim Batur Kulüpleri arası futbol turnuvası başlıyor
İlkadım Belediyesi, sağlıklı bir yaşam için gençleri sporda buluşturan spor kulüplerine yönelik geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden “Halim Batur” anısına düzenleyeceği kulüpler arası futbol turnuvası ile ilçede spora olan ilgiyi yeşil sahalara taşıyor.